Search
Close this search box.
پرسش

سلام خسته نباشین چندتا سئوال داشتم، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید سال ۸۸ متاسفانه بخاطر بیماری لثه ای که داشتم دو تا از دندونهای پایین جلوم افتادن وبا مراجعه به دندونپزشکی دندان موقت گذاشتم. البته اونموقع بخاطر اینکه وضع مالی خوبی نداشتم مجبور شدم از این روش استفاده کنم، ولی بدبختانه تا الان دوتا دندون کناریش هم خراب شدن و اگه بخوام از روش ایمپلنت استفاده کنم جای ۵ تا دندون خالیه، میخواستم بدونم فقط با معاینه دندون مشخص میشه به چندواحد ایمپلنت نیاز دارم؟؟؟ و اینکه زمان جراحی بیهوشیش چطوریه موضعیه یا عمومی؟؟

سلام! متاسفانه از دست دادن دندان‌ها به دلیل بیماری لثه می‌تواند مشکلات زیادی به همراه داشته باشد، اما با استفاده از ایمپلنت‌های دندانی می‌توانید دوباره به لبخند زیبا و عملکرد کامل دندان‌های خود دست یابید. به سوالات شما در مورد ایمپلنت‌های دندانی و جراحی آن پاسخ می‌دهم.

تعداد واحدهای ایمپلنت

برای تعیین تعداد دقیق واحدهای ایمپلنت مورد نیاز، معاینه دقیق دهان و دندان شما ضروری است. اما به طور کلی، حتی اگر پنج دندان را از دست داده باشید، ممکن است نیاز به پنج واحد ایمپلنت نداشته باشید. معمولاً در مواردی که چندین دندان کنار هم از دست رفته‌اند، می‌توان از تعداد کمتری ایمپلنت برای پشتیبانی از پل (بریج) استفاده کرد. مثلاً ممکن است با سه واحد ایمپلنت بتوان پنج دندان را جایگزین کرد.

جراحی ایمپلنت

بیهوشی در جراحی ایمپلنت:

  • بی‌حسی موضعی: بیشتر جراحی‌های ایمپلنت دندانی با استفاده از بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. این روش بی‌حسی، ناحیه مورد جراحی را بی‌حس می‌کند و شما در طول جراحی هوشیار هستید ولی هیچ دردی احساس نمی‌کنید.
  • آرام‌بخشی: در برخی موارد، علاوه بر بی‌حسی موضعی، ممکن است آرام‌بخش خوراکی یا تزریقی نیز تجویز شود تا شما در طول جراحی آرام‌تر و راحت‌تر باشید.
  • بیهوشی عمومی: در موارد بسیار خاص و در صورت پیچیدگی‌های جراحی، ممکن است از بیهوشی عمومی استفاده شود، اما این حالت کمتر معمول است و بیشتر در بیمارستان‌ها یا مراکز جراحی پیشرفته انجام می‌شود.

مراحل و زمان‌بندی جراحی

جراحی ایمپلنت دندانی معمولاً به چند مرحله تقسیم می‌شود:

  1. بررسی و مشاوره اولیه: معاینه دهان و دندان، تصویربرداری (مانند X-ray یا CBCT) و برنامه‌ریزی درمان.
  2. جراحی نصب ایمپلنت: قرار دادن پایه‌های ایمپلنت در استخوان فک. این مرحله معمولاً تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و ممکن است چند ماه طول بکشد تا ایمپلنت‌ها با استخوان جوش بخورند (اسئواینتگریشن).
  3. قرار دادن اباتمنت و تاج دندانی: پس از جوش خوردن ایمپلنت‌ها، اباتمنت (قطعه‌ای که بین ایمپلنت و تاج قرار می‌گیرد) و سپس تاج دندانی (روکش) نصب می‌شود.

توصیه نهایی

برای تعیین دقیق تعداد واحدهای ایمپلنت و بررسی وضعیت دهان و دندان شما، پیشنهاد می‌کنم به کلینیک دندانپزشکی پاستور مراجعه کنید. تیم متخصص ما با استفاده از تجهیزات پیشرفته و تجربه بالا، می‌تواند بهترین برنامه درمانی را برای شما تنظیم کند.

منتظر دیدار شما در کلینیک پاستور هستیم تا بتوانیم به شما در بازگشت به لبخندی زیبا و عملکرد کامل دندان‌هایتان کمک کنیم.

سوالات مشابه :

پرسش

با عرض سلام من میخوام دندان های جلوم رو لمینت کنم ولی مشکل ساییدگی دندان دارم دندان قروچه ولی در توضیحات گفته شده عدم استفاده برای کسانی که دندان قروچه دارند حالا میخوام بدونم هیچ راهی نداره اصلا مشکل من اینه که بر اثر ساییدگی دندونام یه شیار بین دندون جلوییم به وجود اومده احتمالا کوتاه تر شده که اذیتم میکنه میخوام این شیار پر بشه و مثل دندونای عادی بشه یه راه حل جلو پای من بزارید ممنون

پرسش

سلام دندان عقل پائین سمتچپم یک هفته است کشیدم جاش هنوز درد میکنه. علت چیست. من بخاطر اینکه خوب میشه صبر کردم

پرسش

سلام من دندونام ریزن وقتی لبخندمیزنم انگاردندون ندارم بایدچیکارکنم

پرسش

با سلام آیا میشه دندونی که عصب کشی و پر شده را روکش نکنیم؟ اگه روکش نشه چقد دوام میاره دندون یکی مونده به آخر؟

پرسش

با سلام حدود چهار الی پنج ماهی میشه جراحی فرنکتومی انجام داده ا م که ارتودونسی انجام بدهم که به دلیل فاصله زیا د بین دو دندان جولوییم بود باتوجه به اینکه جراحی انجام داده ام فاصله هیچ تقییری نکرده دکتر ارتودنیسم گفت دوباره باید جراحی کنی دکتر گفت از اون قسمت جراحی کم ورداشته شده خواستم نظر شما رو در این مورد بپرسم باتشکر

پرسش

سلام ۳ سال پیش دندونم رو پر و روکش کردم الان دچار عفونت شده و لپم باد کرده و لثه همون دندون سیاه شده و بوی بدی داره باید چکار کنم؟

مطلبی برای خواندن

در راستای رسالت خود مبنی بر ارائه خدمات دندانپزشکی باکیفیت و ارتقای سطح آگاهی جامعه، کلینیک دندانپزشکی پاستور اقدام به انتشار مقالات علمی و تخصصی در زمینه های مختلف مرتبط با سلامت دهان و دندان نموده است.

کلینیک دندانپزشکی پاستور با کادری مجرب و توانمند آماده ارائه انواع خدمات دندانپزشکی می باشد.

اگر نیاز به مشاوره تخصصی و رایگان دارید همین حالا با این شماره تماس بگیرید

۸۸۹۶۸۴۴۰ - ۰۲۱

ایمپلنت فقط ده و هشتصد
شماره تماس :